Letartóztattak Szatmárnémetiben egy gyilkossággal vádolt férfit

Előzetes letartóztatásba helyeztek kedden egy férfit Szatmárnémetiben, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy nőt, és több napon keresztül egy gépjármű csomagtartójában hagyta a holttestet. Az ügyészek szerint a 27 éves fiatalember féltékenységből gyilkolt.

A helyi sajtó szerint a gyanúsított egy magyar férfi. Az ügyészek szerint M. Zs. július 14-én hajnalban ököllel ütlegelte, és egy kemény tárggyal a fejére mért ütésekkel megölte a 45 éves L.N.J. német állampolgárt, akivel közeli kapcsolatban állt.

A gyilkosságot a vádhatóság szerint Szatmárnémetiben követte el, a Károlyi úton, az áldozat gépkocsijában. A gyanúsított utólag az autó csomagtartójába rejtette a holttestet, a járművet pedig egy vasúti felüljáró alatt hagyta. Az autót a nyomozók hétfőn találták meg – tájékoztatott az ügyészség.

A helyi sajtó beszámolói szerint néhány néhány napig eltűntként tartották nyilván a nőt, miután a családja nem kapott életjelet tőle. Az áldozat hozzátartozói irányították M. Zs.-re a hatóságok figyelmét – tudták, hogy egy ideje nem felhőtlen a ferfi és nő között a viszony.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?