Készül a Vásárhelyi Forgatag

Augusztus 20-27. között szervezik meg a Vásárhelyi Forgatagot, a szervezők civilszervezetek és kézművesek jelentkezését várják.

A civil sarok számos tevékenységet, előadást, gyermek- és felnőttfoglalkozást, játékot, vetélkedőt foglalt magába a Vásárhelyi Forgatag eddigi sorozatain. Idén a már megszokott programok és szervezetek mellett újabbak jelentkezésére is számítanak, olyan nonprofit szervezeteket várnak, akik például tevékenységükkel felhívnák a figyelmet a létezésükre, valamilyen problémára, jelenségre. Ugyanakkor csak olyan szervezetek jelentkezését várják, akik tevékenységet is terveznek, valamiféle programmal mutatkoznának be a rendezvényen.

Jelentkezni lehet a rendezvény vásári forgatagába is. A Vásárhelyi Forgatagon már megszokhatták a résztvevők, hogy értékes, nagy gonddal készült és különleges kézműves termékekből nyílik vásár. A helyek száma korlátozott, de még páran jelentkezhetnek az idei kézműves vásárra – figyelmeztettek a szervezők a sajtónak eljuttatott közleményükben. A civil szervezetek és a kézművesek a rendezvény internetes oldalán jelentkezhetnek, egy-egy űrlap kitöltésével.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?