Elfogták a sepsiszentgyörgyi asszony gyilkosát

Nem kapott tőle pénzt, ezért ölte meg korábbi jótevőjét a sepsiszentgyörgyi férfi. A gyilkost a hét végén elfogták.

Mint arról beszámoltunk, egy sepsiszentgyörgyi városközponti tömbház-lakásban múlt szerdán találtak vérbe fagyva egy 80 éves asszonyt. A háromszéki nyomozóknak sikerült azonosítaniuk a tettest a 36 éves R.A.L személyében, aki a gyilkosság elkövetése után szökni próbált. Nicoleta Marin rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a tettest őrizetbe vették és gyilkosság vádjával indítottak ellene eljárást.

A szóvivő szerint kiderült, hogy az áldozat korábban több alkalommal is segítette pénzzel támadóját. A férfi múlt szerdán ismét felkereste otthonában a 80 éves asszonyt, akitől ismét pénzt kért. Amikor az idős nő azt mondta, hogy ez alkalommal nem tud segíteni, a férfi dühbe gurult, és egy keze ügyébe eső tárggyal fejbe ütötte a korábbi jótevőjét.

Mikor látta, hogy áldozata életét veszítette, a tettes menekülni próbált. A háromszéki nyomozók Brassóban bukkantak nyomára. A 36 éves, büntetett előéletű férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, és gyilkosság vádjával indítottak ellene eljárást.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?