Letartóztattak 16 személyt Kardashian kirablásának ügyében

Tizenhat ember tartóztatott le a francia rendőrség Kim Kardashian tavalyi kirablásának ügyében – írja a BBC.

Mint korábban írtuk, az amerikai celebritást októberben fosztották ki egy párizsi szállodaszobában. Összesen tízmillió euró értékben raboltak el tőle ékszereket. A rendőrnek öltözött rablók halántékához fegyvert nyomtak, megbilincselték, és amikor segítségért kiáltott akkor a száját is bekötözték.A BBC által idézett francia sajtó szerint a letartóztatott személyek életkora 50 és 72 év közötti. A helyszínen végzett DNS-vizsgálatok eredményei leplezték le őket, többen közülük ugyanis már szerepeltek a rendőrség nyilvántartásában. A francia hatóságok három hónapig tartó nyomozás után vették őrizetbe a gyanúsítottakat.

Kardashian az ágyában feküdt, amikor hallotta, hogy franciául beszélő, idegen férfiak tartanak a hálószobája felé. Ekkor kipattant az ágyból, de már nem volt ideje elbújni. A betörők lefogták és kábelkötegelővel összekötötték a kezeit, majd a fürdőkádba tették.

Fejéhez pisztolyt tartottak, hogy árulja el, hol tartja értékeit és levétették vele négymillió eurót érő gyűrűjét. Ékszerdobozát és még két mobiltelefont vittek el tőle tele privát fotókkal, információkkal, de a rabláskor senkinek nem esett baja – részletezte akkor a rendőrség. A privát fotók egy részed időközben nyilvánosságra is került.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?