Megrázó részletek derültek ki a Kim Kardashian elleni fegyveres rablásról

Legalább 8 millió euró értékben vittek el ékszereket Kim Kardashiantól azok a rendőrnek öltözött rablók, akik hétfőn hajnalban törtek rá párizsi luxusszállodai szobájában.  Egy nappal az incidens után a New York Times részleteket is megtudott a támadásról: az amerikai celeb halántékához fegyvert nyomtak, megbilincselték, és amikor segítségért kiáltott akkor a száját is bekötözték.

A francia rendőrség közleménye szerint nem két, hanem öt felfegyverzett rabló tört be hétfő hajnali 3 óra körül Kim Kardashian párizsi luxusrezidenciájára.  Laurent Riquart, a párizsi rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy előzőleg fegyvert fogtak a Hôtel de Pourtalès recepciósára és arra kényszerítették, hogy elárulja nekik Kardashian lakosztályának számát.

Kardashain az ágyában feküdt, amikor hallotta, hogy franciául beszélő, idegen férfiak tartanak a hálószobája felé. Ekkor kipattant az ágyból, de már nem volt ideje elbújni. A betörők lefogták és kábelkötegelővel összekötötték a kezeit, majd a fürdőkádba tették. Kim fejéhez pisztolyt tartottak, hogy árulja el, hol tartja értékeit és levetették vele négymillió eurót érő gyűrűjét. Kim ékszerdobozát 5-6 millió euró értékű ékszerekkel ellopták, és még két mobiltelefont tele privát fotókkal, információkkal, de a rabláskor senkinek nem esett baja – részletezte a rendőrség.

A kétgyermekes családanya elmondása szerint végig attól rettegett, hogy megerőszakolják és azért működött együtt a támadóival, hogy ezt megelőzze. Az újabb információk szerint Kardashian testőre egyébként alig pár utcányira volt a hoteltől egy szórakozóhelyen, ahol Kim testvéreinek biztonságára figyelt. Végül Kardashian barátnője, Simone Harouche – akinek volt ideje elbújni a támadók elől és sikerült bezárkóznia az egyik szobába – hívta a férfit. Amikor a rablók meghallották, hogy a testőr úton van a hotel felé, rögtön kereket oldottak. Hárman gyalogosan, ketten pedig motorbiciklivel távoztak a helyszínről.

Szerencsére Kardashiannek nem esett fizikai bántódása, de a hírportálok szerint pszichológus segítségét veszi majd igénybe, hogy feldolgozza a történteket. A tévésztár a divathét miatt érkezett Párizsba, férje nem tartott vele, vasárnap fellépett New Yorkban. Amint értesült a rablásról, West “családi vészhelyzetre” hivatkozva félbeszakította koncertjét – írja a TMZ celebportál.

Kim Kardashian már hétfőn el is hagyta Franciaországot két gyerekével, a 3 éves North-tal és a 10 hónapos Sainttel. Az első hírek szerint a kiskorúak nem voltak anyjukkal a rablótámadás idején.

Az ügyben megszólalt Párizs főpolgármestere is. „Együttérzésemről biztosítom és mindig szívesen látott vendég lesz Párizsban. Bízom benne, hogy a rendőrség azonosítja és kézre keríti az elkövetőket” – fogalmazott Anne Hidalgo.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?