Pucér képeket tettek közzé kirabolói Kim Kardashianról

Mint korábban a Maszol is megírta, Kim Kardashiant, az amerikai celebek koronázatlan királynőjét bő egy héttel ezelőtt fegyveres álrendőrök rabolták ki Párizsban. A világ figyelme akkor a 10 millió euró értékű ékszerek eltűnésére irányult, csak mellesleg jegyezték meg, hogy eltűnt Kardashian mobiltelefonja is.

Ennek a memóriájából kerültek elő azok a perverz és pucér fotók, amelyeket a rablók most megosztottak az interneten, többek között a Redditen. Kim Kardashiant múlt hétfőn hajnalban rabolta ki öt rendőrnek öltözött rabló párizsi luxusszállodája szobájában. Az amerikai celeb halántékához fegyvert nyomtak, megbilincselték, és amikor segítségért kiáltott akkor a száját is bekötözték. Az elkövetők előzőleg fegyvert fogtak a Hôtel de Pourtalès recepciósára és arra kényszerítették, hogy elárulja nekik Kardashian lakosztályának számát.

A 18 éven felüli olvasóink itt tekinthetik meg a közétett két cenzúrázatlan képet.

Kardashian az ágyában feküdt, amikor hallotta, hogy franciául beszélő, idegen férfiak tartanak a hálószobája felé. Ekkor kipattant az ágyból, de már nem volt ideje elbújni. A betörők lefogták és kábelkötegelővel összekötötték a kezeit, majd a fürdőkádba tették. Kim fejéhez pisztolyt tartottak, hogy árulja el, hol tartja értékeit és levetették vele négymillió eurót érő gyűrűjét. Kim ékszerdobozát 5-6 millió euró értékű ékszerekkel ellopták, és még két mobiltelefont tele privát fotókkal, információkkal, de a rabláskor senkinek nem esett baja – részletezte a rendőrség.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?