Ünnepélyesen fogadják csütörtökön Szőcs Renátát Csíkszeredában

A TV2 tehetségkutatójának, a Star Academynek a csíkszeredai győztesével, Szőcs Renátával találkozhatnak a szurkolók, rajongók csütörtökön 18 órától este a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében.

Az ünnepélyes fogadáson helyi elöljárók is köszöntik az ifjú csíki énekesnőt, akivel természetesen személyesen is beszélhetnek a résztvevők. Lehetőség nyílik autógrammot kérni, illetve közös fényképet készíteni Renivel. 

„Az életnek két célja lehet: először elérni, amit akarunk, s ezután örülni neki” – ezzel a Logan Pearsall Smith-idézettel hívják a szervezők, Reni támogatói a csíkszeredaiakat Renáta ünnepélyes fogadására. Vajon kinek nagyobb öröm, ha valaki elér egy csodálatos „álomküszöböt”? Annak, aki megküzdött érte? Annak, aki az útját egyengette? Barátainak? Családjának?- egyezzünk meg, mindenki egyformán örül. Adjunk hangot ezen érzésünknek, személyesen is fejezzük ki azt, legyünk minél többen Renáta fogadásán, mint ahogy tettük azt szombatról szombatra a tévéképernyők előtt – buzdítanak a szervezők.

Szőcs Renáta hivatalos Facebook-oldalán a következőt üzente a rajongóinak: „Először, szeretném mindenkinek megköszönni tiszta szívemből a sok támogatást és segítséget! Hihetetlen mennyi segítséget kaptam az utóbbi hónapokban, nem győzöm újra és újra leírni, hogy mennyire köszönöm nektek!

Számomra már az is nagyon sokat jelentett, hogy ilyen színpadon énekelhettem, és beköltözhettem az akadémiára, ahol egy olyan világ nyílt meg előttem, amiről kis koromban álmodtam, csak a zene vett körül és azt csináltam, amit szeretek, akkor még nem is mertem remélni, hogy esetleg első lehetek. Olyan tanárok segítettek nekünk nap mint nap, akik nélkül soha nem tudtunk volna ilyen sokat fejlődni.

Köszönöm az ott dolgozóknak, akik mindent megtettek, hogy nekünk a legjobb lehessen (stáb, operatőrök, stylistok, sminkesek, fodrászok, koreográfusok, sajtósok stb.), nagyon-nagyon sok ember volt a műsor mögött, mindenkinek köszönöm tiszta szívből!”

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?