Star Academy: ismét káprázatos volt a csíkszeredai lány

Szombat este ismét az első helyről jutott tovább a Star Academy tehetségkutató műsor következő fordulójába Szőcs Renáta csíkszeredai versenyző.

„Ebben a műsorban te vagy az egyik legtehetségesebb” – jelentette ki Keresztes Ildikó zsűritag a csíkszeredai versenyzőnek a Star Academy szombat esti adásában. Szőcs Renáta valóban ismét elkápráztatta a nézőket produkciójával. „Rendkívül sokoldalú énekes vagy, használd bátrabban az adottságaidat” – mondta neki Keresztes.

A csíkszeredai lány a tehetségkutató szombati élő show-jában Christina Aguilera Candyman című számát adta elő. Teljesítményét a második legnagyobb pontszámmal értékelte a zsűri, és a közönségtől ismét a legtöbb szavazatot kapta. Így az összesítésben – akárcsak egy hete – ismét az első helyről jutott a következő fordulóba, ahol védettséget fog élvezni, tehát semmiképp nem eshet ki a versenyből.

Szőcs Renáta a védettség mellett jutalomra is számíthat az első helyért a Star Academy producereitől. Ezen a héten azzal lepték meg a csíkszeredai lányt, hogy meglátogatta őt a kedvese a tehetségkutató villájában.

Egy vagyon a fődíj

Mint írtuk, a Star Academy az X-Faktorhoz hasonló tehetségkutató. Lényege, hogy a nézők a hétvégi klasszikus élő show mellé naponta betekintést kapnak az énekesek életébe: ők ugyanis a külvilágtól elzárva, egy bekamerázott házban készülnek együtt hétről hétre a megméretésre.

A házba 16 versenyző költözött be, közülük kerül ki majd a győztes, aki 16 hét után 24 millió forintot (346 ezer lejt) vihet haza a lemezszerződése mellett. Emellett minden beköltöző olyan képzést kap a hetek alatt, amire a műsoron kívül aligha lenne lehetősége. Szombat este a második versenyző is kiesett, így 14-en maradtak a villában.

Kapcsolódók

Kimaradt?