Remekelt a csíki lány a Star Academy élő show-jában

Az első helyről jutott tovább szombat este Szőcs Renáta csíkszeredai versenyző a TV2 tehetségkutatójának következő fordulójába.

A közönséget és a zsűrit is lenyűgözte Szőcs Renáta a Star Academy tehetségkutató szombat esti, első élő show-jában. A csíkszeredai lány Jennifer Hudson One Night Only című dalát adta elő. Teljesítményét a zsűri 98, a nézők 90 ponttal értékelték, és az első helyről jutott tovább a kieséses verseny következő fordulójába. Ráadásul jövő héten izgulnia sem kell, mert védettséget élvez.

Mint írtuk, a Star Academy az X-Faktorhoz hasonló tehetségkutató. Lényege, hogy a nézők a hétvégi klasszikus élő show mellé naponta betekintést kapnak az énekesek életébe: ők ugyanis a külvilágtól elzárva, egy bekamerázott házban készülnek együtt hétről hétre a megméretésre.

A házba 16 versenyző költözött be, közülük kerül ki majd a győztes, aki 16 hét után 24 millió forintot (346 ezer lejt) vihet haza a lemezszerződése mellett. Emellett minden beköltöző olyan képzést kap a hetek alatt, amire a műsoron kívül aligha lenne lehetősége. 

Kapcsolódók

Kimaradt?