Horváth Anna: a kolozsvári magyarok elvárják, hogy folytassuk a munkát

„Bőven maradt még tennivalónk a helyi önkormányzatban, és a kolozsváriak azt várják el tőlünk, hogy folytassuk a megkezdett munkát” – mondta el Horváth Anna, Kolozsvár polgármesterjelöltje az Írisz negyedben tartott szerdai lakossági fórum után. A beszélgetésen a résztvevőkkel a tömegközlekedés hatékonyabbá tételének tervéről, a polgármesteri hivatalon belüli bürokrácia csökkentéséről is szó esett.

Horváth Anna elmondta, az RMDSZ elkövetkező négy évre megfogalmazott prioritásai között szerepel a közlekedési rendszer átalakítása, parkolóházak, valamint külön buszsávok létrehozása is – amellyel a gyorsabb és hatékonyabb tömegközlekedést szeretnék elősegíteni.

„A polgármesteri hivatalban több elektronikus ügyintézésre, a bürokrácia csökkentésére és fiatalításra van szükség. Olyan közalkalmazottakat szeretnénk, akik segítőkészek és tisztelettudók a város polgáraival, hiszen mindennapjaink megkönnyítése a feladatuk” – fogalmazott Horváth Anna.

A lakossági fórumon Csoma Botond és Kinizsi Zoltán városi tanácsosjelöltek azt hangsúlyozták: az elkövetkező években olyan hatékonysággal lehet képviselni a kolozsvári magyar közösség érdekeit a helyi önkormányzatban, amekkora erőt a választás napján fel tud a közösség mutatni. "Ha június 5-én mindenki, aki ezelőtt négy évvel szavazott, magával visz még egy személyt, olyan erővel lehetünk jelen a városi tanácsban, amely a kolozsvári magyar közösséget megilleti” – fejtették ki.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?