Újabb részletek derültek ki a Szeben megyei magyar nő fiának meggyilkolásáról

Három bűntársa is volt annak az olasz állampolgárságú férfinak, aki három évvel ezelőtt megölte az élettársa – egy magyar nő – kisfiát a Szeben megyei Szászzalatnán, majd marószódában feloldotta a gyermek holttestét, hogy eltüntetesse a nyomokat.

Ez az ügyészek által kedden ismertetett vádiratból derült ki, amelyből az Agerpres idézett részleteket. E szerint a férfit a kisfiú anya és a nő két rokona segítette a holttest eltűntetésében. Kiderült az is, hogy a gyilkosság 2013-ban, ortodox virágvasárnapkor történt.  

Mint megírtuk, a 44 éves férfi halálra verte a gyereket, majd a nővel együtt eltemette a holttestet. Utóbb kiásták és marószódában oldották fel egy pálinkafőző üstben. Az üstöt utána a Nagy-Küküllőbe dobták, hogy eltüntessék a nyomokat. Ebben a műveletben a férfit segítette élettársa, Ö. T., illetve további két személy, akiknek nevének csak a kezdőbetűit fedte fel a vádhatóság.

A nőt és a két rokont bűnrészességgel vádolja az ügyészség, és szintén bíróság elé állították őket. Az olasz férfit emberöléssel vádolják, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Kapcsolódók

Kimaradt?