Olasz férfi ölte meg a magyar nő kisfiát Szászzalatnán

Olasz állampolgárságú volt az a múlt hétvégén letartóztatott férfi, aki három évvel ezelőtt brutális módon megölte élettársa 4 éves kisfiát a Szeben megyei Szászzalatnán. A gyermek anyja magyar, Ötvös Tündének hívják – számoltak be a hírtelevíziók.

Mint megírtuk, a 44 éves férfi halálra verte a gyereket, majd a nővel együtt eltemette a holttestet. Utóbb kiásták és marószódában oldották fel, hogy eltüntessék a nyomokat. Tettüket a nő három évig elhallgatta a hatóságok elől, de őt nem tartóztatták le az ügyészek, mert őt nem gyanúsítják gyilkossággal.

A nyomozati anyag szerint a pár Maros megyéből költözött Szászzalatnára a tragédia előtti hónapokban. Az akkor 4 éves kisfiú azonban az anyja nem vitte magával. A szomszédok úgy tudják, hogy a Maros megyei nagymama vigyázott rá, más források szerint állami nevelőotthonba került.

A gyerek rendszeresen látogatta az anyját Szászzalatnán. Egy ilyen látogatás alatt történt a gyilkosság is. A nőnek van egy előző kapcsolatából egy 8 éves kislánya is. Amikor a gyilkosságra fény derült, a lányt elvette az anyjától a gyermekjogvédelmi hatóság. Mivel azonban a nő szabadlábon maradt, hétfőn visszakapta gyermekét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?