Fordulat készül a megvert hegyimentős lány ügyében

Vissza akarja vonni panaszát az a hegyimentős lány, akit megvert egy strázsai szórakozóhelyen a helyi alvilág egyik ismert alakja. Ha ezt megteszi, akkor megszűnhet a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi elleni eljárás.

Egy közjegyző, Adrian Grigore Mărgineanu a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy Miruna Inel beállított az irodájába támadójának, Constantin Palesicának az ügyvédjével. A lány közölte, hogy vissza akarja vonni panaszát, s a nyilatkozatát a közjegyzőnek kellene hitelesítenie.

A közjegyző a kérést elutasította. „Nem voltam hajlandó hitelesíteni a nyilatkozatát, hiszen egy egész ország látta, hogy mi történt vele” – magyarázta a Mediafaxnak Mărgineanu, aki kitessékelte irodájából  Miruna Inelt és támadója ügyvédjét.

A Mediafax megkereste a bántalmazott hegyimentős lányt is, aki kitérő választ adott arra a kérésre, hogy miért akarja visszavonni a panaszát. „Nem akarok most erről nyilatkozni. Még nem döntöttem el semmit” – jelentette ki. Ugyanakkor nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy gyakorolt-e valaki nyomást rá az utóbbi napokban a panasz visszavonása érdekében.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?