Ifj. Pui Béla üzent a „maszkosoknak”: akárhányszor elvihettek, végül úgyis elengedtek

Bármit megtehet büntetlenül – ezt üzente Facebookon a székelyudvarhelyi alvilág ismert alakja.

Hosszas hallgatás után Facebookon adott életjelt magáról szombaton ifj. Pui Béla, akit apjával együtt egy héttel ezelőtt a szovátai rendőrségen, majd a marosvásárhelyi ügyészségen is kihallgattak, mert a Deja vu nevű szórakozóhelyen megszúrt egy férfit.

Mint korábban megírtuk, a székelyudvarhelyi alvilág két ismert alakját még aznap este hazaengedték az ügyészek. Ifj. Pui Béla a barátnőjével közös Facebook-oldalán a mulatós zenét játszó Gaga Kézdivásárhely zenekar „Maszkások” című dalával üzent az őt bekísérő „maszkosoknak”, azaz a rendőrségi rohamosztagosoknak, akik egy héttel ezelőtt Marosvásárhelyre szállították. A dal egyébként egy másik ismert székelyföldi alvilági figuráról, a háromszéki Ninja Misiről szól.

Értesüléseink szerint a két székelyudvarhelyi férfi szabadon engedésében szerepet játszhatott, hogy a balhét nem ifj. Pui Béla kezdte, és áldozatán nem ejtett súlyos sebet. Úgy tudjuk, hogy a Deja vu-ben azért tört ki a verekedés, mert egy szovátai társaság megelégelte Puiék rendszeres hétvégi jelenlétét a szórakozóhelyen, és ki akarták őket kergetni a városból.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?