Hazaengedték a marosvásárhelyi ügyészségről Pui Béláékat

A családhoz közel álló forrásaink szerint nem a fogdában, hanem a saját ágyában aludhatott szombat éjjel az ügyészségi kihallgatása után a székelyudvarhelyi alvilág két ismert figurája, idősebb és ifjabbik Pui Béla. Az esti órákban hazaengedték őket Marosvásárhelyről.

Mint korábban beszámoltunk róla, a két székelyudvarhelyi férfit szombaton „a maszkosok” bevitték a szovátai rendőrségre, miután előzőleg a Deja vu nevű szórakozóhelyen ifjabbik Pui megkéselt egy férfit. Forrásaink szerint az incidens előzménye az volt, hogy egy szovátai társaság megelégelte a két Pui rendszeres hétvégi jelenlétét a városban.

Úgy tudjuk, hogy szombat hajnalban ez a helyi társaság felszólította a Deja vu-ben idejüket töltő székelyudvarhelyieket, hogy hagyják el a szórakozóhelyet és a várost. A kisebbik Pui ekkor vette elő a kést, és az uh.ro információi szerint a 6-os és 7-es borda között szúrta meg ellenfelét, illetve az apjával együtt leütöttek egy másik személyt is.

A rendőrség rohamosztaggal szállt ki a helyszínre. Puiék Chrysler márkájú autóját is alaposan átkutatták, forrásaink szerint fehér fegyvereket kerestek. A két székelyudvarhelyi férfit előbb a szovátai rendőrségre, majd a marosvásárhelyi ügyészségre szállították, ahol kihallgatták őket.

A családhoz közel álló forrásunk elmondta, hogy Pui Béláékat az este órákban elengedték az ügyészek, tehát őrizetbe vétel nem történt. Arról nincsenek információink, hogy indult-e ellenük bűnvádi eljárás testi sértés vagy akár emberölési kísérlet gyanújával. Tény, hogy a megszúrt áldozat sebe nem volt súlyos, még szombaton kiengedték a kórházból.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?