A szovátai rendőrségen hallgatják ki Pui Béláékat

FRISSÍTVE: Szombaton bevitték a szovátai rendőrségre a székelyudvarhelyi alvilág két ismert alakját, ifjabb és idősebb Pui Bélát – erősítette meg a Maszol értesüléseit a Maros megyei rendőrség szóvivője. Úgy tudjuk, utóbb a marosvásárhelyi ügyészségre szállították őket, mert az ifjabbik Pui megkéselt valakit. 

A szovátai Deja Vu nevű szórakozóhelyen töltötte a péntekről szombatra virradó éjszakát ifjabb és idősebb Pui Béla. Értesüléseink szerint elképzelhető, hogy a székelyudvarhelyi alvilág két ismert alakja a vasárnapra virradó éjszakát már rendőrségi fogdában tölti, mert egyiküket késeléssel gyanúsítják.

Szovátai forrásunk szerint a két Puit egy átfogó razzia után kísérték be szombaton dél tájban a rendőrségre, ahol kihallgatásuk jelenleg is zajlik. A rendőrség és a csendőrség az éjszaka folyamán több szórakozóhelyet ellenőrzött, így akadt fenn a hálójukon a két székelyudvarhelyi férfi.

„A Deja Vu nevű lokálban éjszaka verekedés tört ki, amelynek Puiék a főszereplői voltak. Maszkosok vitték be őket a rendőrségre. Úgy tudom, hogy a kisebbik Pui hasba szúrt valakit. Az illető azonban nem sebesült meg súlyosan, állítólag már ki is jött a kórházból. Puiék most is a rendőrségen vannak” – közölte forrásunk.

A Maros megyei rendőrség szóvivője, Andreea Pop a Maszolnak szombat délután megerősítette, hogy Pui Béláékat bekísérték a rendőrségre, ahol „egy éjszakai incidens” kapcsán kihallgatják őket. A szóvivő nem kívánt részleteket adni az incidensről, és a két férfi esetleges őrizetbe vételéről sem tudott információkkal szolgálni. Közlése szerint a Puiék elleni kényszerintézkedésekről csak az ügyészség nyilatkozhat.

A két Pui évek óta rettegésben tartja a székelyudvarhelyieket. Viselt dolgaikról itt olvashatnak részleteket.

FRISSÍTÉS1: El akarták őket kergetni Szovátáról

Új információkat tudtunk meg Pui Béláék legújabb rendőrségi ügyének hátteréről. E szerint a két férfi rendszeresen a szovátai Deja Vu nevű szórakozóhelyen töltötte a hétvégét, és elriasztották a szórakozóhely vendégeit. Ennek akart véget vetni egy szovátai társaság.

"Vannak szovátaiak, akiknek nagyon nem tetszik, hogy Puiék errefele járkálnak. Sokan már nem mernek a Deja Vu-be belépni a jelenlétük miatt. Ezért egy társaság elhatározta, hogy elkergeti őket a városból. A Deja Vu-ben nem Puiék, hanem ez a társaság kezdte a balhét. Ekkor került elő a kés” – nyilatkozta a Maszolnak egy neve elhallgatását kérő szovátai fiatalember.

FRISSÍTÉS2: Az ügyészségre kerültek

Értesüléseink szerint az két Puit szombat délután elvitték a marosvásárhelyi ügyészségre, kihallgatásuk ott folytatódott. A család környezetéből származó infomációt még nem tudtuk leellenőrizni.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?