Magyarázkodó levelet küldött az előzetesből Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi kézzel írt levelében méltatlannak nevezi a körülötte kialakult helyzetet. Úgy érzi, ismert emberként még nehezebb dolga van, amikor az ártatlanságát kell bizonyítania. Harmincéves zenei ismertségét most eltorzítva látja a címlapokon, holott még nem ítélte el a bíróság.

Kézzel írt levelet juttatott el a TV2 Tények szerkesztőségébe az előzetesben ülő mulatós zenész, Galambos Lajos. A levélben Lagzi Lajcsi arról ír, hogy méltatlannak érzi a vele egy áram- és gázlopási üggyel összefüggésben indult eljárást. Úgy gondolja, közéleti szereplőként sokkal keményebben kell dolgoznia, hogy ártatlanságát bizonyíthassa.

A levelet szó szerint idézik a TV2 honlapján, íme:

"Tisztelt Kedves Nézők, itt Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismer, Lajcsi.

Jelen levelemet Székesfehérvárról írom, ahol a legszigorúbb kényszerintézkedés hatálya alatt állok, ahogy a sajtóból ez már ismertté vált, de azért szeretném Önöket pár sorban informálni.

Méltatlan a kialakult helyzet, az, hogy több mint három évtizedes kimagasló szórakoztató zenei ismertségemet és sikereimet így látom címlapokon, jelentősen eltorzítva egy jelenleg fel nem derített cselekményben esetlegesen betöltött szerepem.

Én ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok, aki mindig is Önöket kívánta szórakoztatni, és kívánom a jövőben is.
Bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítélt!

Jelenleg az ártatlanságom bizonyításán dolgozom, és mint kiemelt közszereplő, úgy érzem: nekem talán pont emiatt sokkal többet kell bizonyítanom, bízom azokban, akik ebben partnereim, és Önökben, akiknek mindent, a sikert és sok sok mást köszönhetek.

Galambos Lajos."

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?