Megszólalt a fogdában ülő Lagzi Lajcsi felesége

Ez a tizenkét nap maga volt a rémálom - mondta Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka a TV2 Tények című műsorában. A nőt pénteken engedték ki a fogdából.

Mint ismert, a magyar mulatós zene sztárját és feleségét azért helyezték előzetes letartóztatásba, mert a gyanú szerint egy lakóházukban és egy apartmanparkjukban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket. A nőt szabadon engedték, mert a törvényszék szerint esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja.

Galambos Boglárka telefonon nyilatkozott a TV2-nek, a felvétel során többször elsírta magát. Elmondta, hogy hisz férje ártatlanságában. Letartóztatásuk körülményeiről azt mondta, hogy először három napot Székesfehérváron töltöttek, fogdában. "A körülményekhez képest nagyon emberségesen bántak velünk" - fogalmazott. Ezután vitték őket a Budaörsi Járásbíróságra, ahol előzetes letartóztatásba helyezték őket.

"A bírónő felolvasott egy olyan ítéletet, amivel kapcsolatban az embernek olyan volt az érzése, mintha ez egy előre megkomponált, és egy előre lejátszott ítélet lett volna. Nem engedtek minket ki, hanem további egy hónapra elküldtek a székesfehérvári börtönbe" - mondta az előzetes letartóztatásával kapcsolatban Galambos Boglárka.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?