Felakasztotta magát a hegyekben a román politikus feltételezett gyilkosa

Holtan találták a Bucsecs-hegységben pénteken Mihail Bălăşescu liberális politikus feltételezett gyilkosát. A Nemzeti Liberális Párt (PNL) egykori főtitkárának volt apósa felakasztotta magát az erdőben, a Babele menedékház közelében.

A hírtelevíziók beszámolója szerint Bălăşescu negyedik feleségének apja, Adrian Burchel holttestét turisták találták meg, akik értesítették a rendőrséget. Az 55 éves férfi már több napja bujkálhatott a hegyekben, a hegyimentők megtalálták a fekvőhelyét és több személyes holmiját is.

Ügyészségi források szerint Adrian Burchel két hete követhette el az öngyilkosságot. Az országosan körözött férfi autóját egy buşteni-i parkolóban találták meg hétfőn. A nyomozók már akkor feltételezték, hogy a férfi a hegyekben bujkálhat.

Adrian Burchelt azzal gyanúsítják, hogy megölte volt vejét, Mihail Bălăşescut. A férfi állítólag egy levelet is hátrahagyott a hozzátartozóinak, amelyben elismerte tettét. A gyilkosság indítékai még nem tisztázottak, tény, hogy a politikus konfliktusban állt a volt apósával.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?