Sanyika idén is nagyot táncolt a Ki Mit Tube tehetségkutatón

Ahogyan az első szériában, úgy idén is benevezett a magyarországi internetes tehetségkutatóba, a Ki Mit Tube-ba a baróti tévés híresség, Sanyika.

A Baróti Star TV mindenese a megszokott recepttel állt elő: mint bemutatkozó videójában mondta, táncprodukcióval jelentkezik a versenyre. Sok eséllyel sajnos nem indult: a többség már ezt a videóját is leszavazta, alább látható felvétele pedig 16 ezer megtekintést és 344 pozitív, 318 negatív értékelést kapott as YouTube-n.

Sanyika sajnos már nem jutott tovább a középdöntőbe, ahogyan azok a csíkszeredai fiatalok sem, akik középgyenge humorral próbálkoztak meg:

Mint az a verseny honlapján áll, a kategóriánként 9-9-9 produkciós videóból a három zsűricsapat 3-3-3 versenyzőt, azaz összesen 9-et továbbjuttat a döntőbe szeptember 15-én. A zsűridöntés ismertetése után közvetlenül kihirdetésre kerül a döntős feladat, és elkezdődik a döntő. Szeptember 20-án mutatják be a döntős produkciókat, és megindul a végső hajrá a szavazatok begyűjtéséért. A döntés ezúttal kizárólag a közönség kezében van: a legtöbb szavazatot gyűjtőprodukció megnyeri a Ki Mit Tube-ot, és elviszi a főnyereményt.

Kapcsolódók

Kimaradt?