Sanyika beszólt a Ki Mit Tube tehetségkutatónak

Korábban megírtuk, a Red Lemon Media és 444.hu magyarországi hírportál által szervezett Ki Mit Tube tehetségkutatóra mindössze két erdélyi jelentkezett, a vasárnap zajló döntőbe egyikük sem került be végül.

Az első erdélyi, aki beszállt a versenybe, a baróti Star TV mindenese, Sanyika volt, aki saját Facebook-oldalán is reklámozta a döntőt, és egy kis szakmai tanácsot is adott a fiúknak: nem valami jó a hangminőség, a Star TV mindig gondoskodik arról, hogy jó legyen, írta. Nem stereo - toldotta meg a kritikát.

A másik induló, a sepsiszentgyörgyi Fábián Huba kártyatrükkökkel próbálkozott, de ő sem ért el eredményt. Facebook-falán nem is reagált a döntőre.

https://www.youtube.com/watch?v=IlTblsij55o

A verseny győztese végül a borsodi szakács és rapper Mr. Klausz lett, akire nyolc zsűritag és a szavazók 36 százaléka voksolt mellette még négyen voltak versenyben.

A 444.hu – szponzorai segítségével – meglehetősen bőkezűen osztotta a győztesnek járó ajándékokat: egymillió forint készpénz mellé egy SEAT Ibiza I-TECH személygépkocsit, televíziót, utazást nyert, és nem csak.

Kapcsolódók

Kimaradt?