Csak két erdélyi jelentkezett eddig a Ki Mit Tube-ra

Mindössze két erdélyi jelentkezőt találtunk a 444.hu által indított Ki Mit Tube online tehetségkutatón, a jó hír viszont, hogy szeptember 13-ig bárki feltölthet videót, ha úgy érzi, valamiben - szinte bármiben - tehetséges.

Sanyika két videója és a róluk készült rendhagyó értékelés itt tekinthető meg, a baróti sztár természetesen hozza a formáját, azaz méretes mikrofonnal, rossz kamerabeállítással és remek tánccal hódít az anyaországi közönség előtt. A kommentelők sem hagyták magukat, egyikük például ismerni véli azt az ősi székely közmondást, miszerint "aki Sanyikát nem szereti, jó ember nem lehet", más kideríti, hogy a mikrofon 50 euróba került.

http://www.youtube.com/watch?v=m0nF3N4i6hs

A második erdélyi jelentkező a sepsiszentgyörgyi Fábián Huba, aki kártya- és utcai bűvészettel foglalkozik elsősorban. Videója meglehetősen amatőr, de a produkció kárpótol a rettenetes hangminőségért és párbeszédért. A kommentelők őt sem kímélik, volt aki a felvétel minőségét igyekezett volna javítani: "meg kell törölni az optikát, mert zsíros", mások megjegyezték, több magabiztosságra volna szüksége.

http://www.youtube.com/watch?v=wBhD76T-oQ0&list=PLvx67hYFXmbLMojf5hNr0Ta0x7PBj4ySP

A Ki Mit Tube-ra szeptember 13-ig lehet jelentkezni, szinte bármivel - ahogy a honlapon áll, "elsősorban előadóművészek (zenészek, énekesek, táncosok, akrobaták, slammerek, stand-uposok, a Toldit gördeszkázva visszafelé elszavalók)" tölthetnek fel videókat, de nem csak. A névválasztásban nem tudunk ugyan segíteni, de válogattunk a legszellemesebb jelentkezőkből: Miskolci Elvis, CHXYSW2:)64, Böske, Nyasza és Kentaur:D, Nosztalgikus Mosoly, Kávészünet Pszichológussal. 

A produkciókat egy zsűri is kiértékeli, a szervezők pedig jelentős nyereményeket ígérnek a benevezőknek.

Kimaradt?