Fotóalbum készül a Marosvásárhelyiek Világtalálkozójáról

Összegyűjtik, archiválják, hogy aztán egy albumot állítsanak össze a 3. Marosvásárhelyi Világtalálkozóról készült fotókból. A szervezők úgy döntöttek, megőrzik a vizuális nyomát annak, hogy együtt ünnepelt sok itthonmaradott és elszármazott augusztus 29-én.

Színes és monokróm fotók egyaránt szerepelhetnek, jpg formátumban, a fotók alatt a készítő nevével lehet elküldeni a fényképeket a marosvasarhely.vilagtalalkozo@gmail.com címre.

Kirsch Attila, a Marosvásárhelyiek Világtalálkozójának ötletgazdája és programfelelőse a Maszolnak úgy fogalmazott, nem szeretnék, ha a sok fényképfelvétel, ami készült a rendezvényen, “elkallódna”, „gy munkatársaival összegyűjtik és archiválják azokat, majd egy albumot állítanak össze.

Ezáltal bárki megoszthatja másokkal a saját szemszögéből készült fotókat, illetve a fényképezők mellett azok is jelentkezhetnek fotóikkal, akikről felvétel készült – írják a szervezők a felhívásban. “A beküldött fotókat archiválni kívánjuk, és fényképalbumot állítunk össze belőlük, amelyet legelőször a 2016-ban sorra kerülő, Marosvásárhelyiek 4. Világtalálkozóján mutatunk be” – mondta Kirsch Attila. .

Kapcsolódók

Kimaradt?