Nógrádi György tart előadást Marosvásárhelyen

Rendkívüli előadásra hívja az érdeklődőket a  Regeneráció Egyesület és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa hétfőn este 6 órától a marosvásárhelyi Sapientia koronkai kampuszába. A meghívott előadó Nógrádi György biztonságpolitikai szakember, aki A világpolitika 2015-ben címmel tart előadást.

A Regeneráció Egyesület által szervezett Rendhagyó Történelemóra sorozat keretében számos jelentős szakember tartott előadást Marosvásárhelyen, a magyarság, Erdély, Magyarország, Európa múltjának témájában, kezdve a legrégebbi időktől, egészen napjaink eseményeiig. Ez alkalommal az egyesület partnere a Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa, a rendezvény pedig, amely eltér a Rendhagyó Történelemórán követett kronológiától, a kilencedik rendkívüli előadás.

Nógrádi György a Sapientia egyetem koronkai kampuszának 114-es földszinti nagyelőadójában beszél hallgatóságának. A belépés díjtalan, a szervezők a résztvevőket az érkezés sorrendjében tudják fogadni, a terem befogadóképességének határáig, amely 200 fő.  

Az egyetemi kampuszhoz Marosvásárhelyről a 26-, 27- és a 44-es buszok közlekednek.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?