Erdély Arca szépségverseny: szűkült a mezőny

Június 30-án lezárult a Pearl Erdély Arca 2015 Szépségverseny harmadik szakasza, amelyből továbbjutott 370 résztvevő. A verseny következő szakaszába már csak 160 lány kerül be – tájékoztattak szerdán a szervezők.

A versenyre Erdély minden régiójából jelentkeztek lányok, több mint 840 nevező volt, ebből 512 lány adatlapja felelt meg a szabályzatnak és került versenybe – tájékoztatott Finna Gábor, a rendezvény főszervezője.

A következő két hónapban szakaszról-szakaszra, online és szöveges üzenetek általi szavazással, továbbá az online zsűri által juthatnak tovább a résztvevők addig, amíg ki nem alakul az ötven lányból álló elődöntős mezőny.

A második szakaszba 370-en jutottak tovább, a forduló június 30-ig tartott. A továbbjutott lányok közül 300-at az online szavazók, 50-et az online zsűri, tízet a szöveges üzenetben szavazók, illetve még további tíz lányt a közösségi oldalon lájkolók juttattak tovább. A verseny következő szakaszába már csak 160 lány kerül be: online szavazás által 100, online zsűri döntése alapján ötven, valamint szöveges üzenet által tíz résztvevő.

Az elődöntőre szeptember első felében kerül sor, ennek alkalmával tizenkét versenyző juthat tovább a döntőbe. Ez a tizenkét lány a gálaestet megelőzően tíznapos felkészítő táborozáson vesz részt. A döntőt szeptember 18-án a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében szervezik.

Kapcsolódók

Kimaradt?