Kizárták az erdélyi szépségversenyből a való világos baróti lányt

Kizárták a szervezők az Erdély Arca Szépségversenyből a Való Világ valóságshow első székelyföldi szereplőjét, a baróti Kosza Edinát – erősítette meg a maszol.ro-nak csütörtökön a rendezvény főszervezője a Velvet hírét.

Finna Gábor elmondta, az elmúlt napokban tudomásukra jutott fotók és videók alapján a versenyző adatlapja nem felelt meg a szépségverseny szabályzatának. „Adatlapját ezért töröltük, kizárása előtt pedig értesítettük döntésünkről Edinát is” – magyarázta. A szervező nyilván arra utalt, hogy korábban számos meztelenkedős, szexelős fotó és videó készült a baróti lányról.

Finna Gábor idézte a szabályzatot, amely szerint a versenyző kijelenti: korábban nem készült róla akt, félakt vagy pornográf fénykép, vagy filmfelvétel, ilyen jellegű felvételek készítésére, közzétételére vagy terjesztésére jogokat nem adott el senkinek. A versenyző tudomásul veszi, hogy ha a fenti szabályzatban foglaltaknak nem tesz eleget, illetve a fenti szabályokat megsérti a szervezőség kizárhatja a versenyből.

Mindössze öt szavazatot kapott

Edina a Facebook-oldalán tiltakozott a döntés ellen. "Jogtalanul inaktiváltak az adatlapomat az Erdély arca című verseny "fantasztikus" szerkesztői!!!! Remélehetőleg elmondom,hogy milyen szegyentelen dolog áll e mögott a Fókuszban!!! Ennyivel tartozom mindazoknak akik rám szavaztak !!!Sms penzekkel mi lesz?! a sok szavazat alltal ossze gyult osszeggel mi lesz ?!" – írta a közösségi oldalra.

Finna Gábor elmondta, a versenyzőkre valóban SMS-ben lehetett szavazni, de a baróti lány támogatóinak száma elenyésző volt. „Tizenhat órája tartott a szavazás, amikor Edina adatlapját töröltük. Addig mindössze öt szavazatot kapott SMS-ben” – közölte a főszervező.

Mint korábban megírtuk, a baróti lány villaszerelme, Laci tanácsára nevezett be az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Erdély Arca szépségversenyre. A magyarországi bulvárlapok akkor azt írták: habár az énekesnőnek készülő lányt többször megszólták a villa falain belül és kívül is kinézete miatt, sőt szerelme is csúnyának tartotta megismerkedésükkor, most mégis szárnyra kapott az önbizalma. 

Kapcsolódók

Kimaradt?