VV Edina: nem szégyellek kimenni Baróton az utcára

Néhány napra hazatért Barótra a magyarországi Való Világ reality első erdélyi szereplője. Kosza Edinát a fogadtatásáról és terveiről kérdeztük a villáminterjúnkban.

Hány napra látogattál haza Barótra?

Négy napja vagyok itthon, ma már indulunk is vissza Budapestre.

Milyen volt a fogadtatásod a közvetlen környezetedben és a városban?

Fantasztikusan fogadtak, mindenki imádott, szeretett. A családi barátok kitettek magukért. Ahogy mondani szokták: tejben-vajban fürösztöttek az itthon töltött napjaim alatt.

A székelyföldi emberek közismerten konzervatívabbak. A Való Világban pedig olyan jelenetek főszereplője is voltál, amelyeken bizonyára sokan megütköztek. Emiatt nem kaptál kritikákat?

Kaptam persze idehaza bírálatokat is. De inkább a játékstratégiámat, a konfliktusokhoz való hozzáállásomat kritizálták. Többen úgy vélték, hogy nem ismertem fel a helyzetet, emiatt estem ki a játékból. Sokan a szexuális dolgokkal nem értettek egyet. Tehát a vélemények megoszlottak a villabeli szereplésemről, ám nyugodtan elmondhatom, hogy a nagy többségben voltak azok, akik pozitívan viszonyultak ehhez. Nagyon vártak engem haza, szerettek. Rengeteg virágot is kaptam.

Tehát bátran kimentél az utcára, mertél az emberek szemébe nézni?

Természetesen, semmi ilyen jellegű problémám nem volt.

Mihez kezdesz, ha visszatérsz Budapestre?

Zenei karrierrel próbálkozom, szeretnék saját dalokat írni. Ha minden jól megy, egy-két héten belül megjelenik egy önálló videoklipem. Időközben képezném is magam, szeretnék énektanárhoz járni.

Biztosítva van mindehhez az anyagi háttér is?

Anyagilag jelen pillanatban nem állok valami fényesen, de a családi barátok segítenek.

Nem egyedül tértél haza Barótra, magaddal vitted a villabeli kedvesedet, Lacit is. Ezek szerint komoly a kapcsolat?

Igen, nagy a szerelem. Hosszú távon gondolkozunk, Budapesten össze is fogunk költözni. Házasság azért még nem merült fel, szeretnénk előbb együtt alakítani a dolgainkat úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen. 

Kapcsolódók

Kimaradt?