A székelyföldi szavazatok nem mentették meg a baróti lányt

Elvesztette a párbajt, és el kellett hagynia a villát vasárnap este a Való Világ első erdélyi játékosának. A baróti lány mérhetetlenül csalódott volt, mivel a magyarországi műsortól várta élete rendbe rakását.

A párbaj különlegessége volt, hogy Edinának villabeli szerelmével kellett megküzdenie. Végül nem sokan múlott, Laci 53,41 százalékkal győzött. A fiú könnyeivel küszködve ment vissza a villába. 

A történelmi eseménynek beharangozott párbaj egyébként eseménytelenül telt, nem volt hangos szó, veszekedés. Az erdélyi lány kapott egy nyakláncot Lacitól, azzal az ígérettel, hogy a műsor után is együtt maradnak. „Végre megtaláltam azt a nőt, aki nemcsak a külsőm, hanem belső értékeim miatt van velem” – mondta a fiú Edináról.

Édesanyja az utolsó pillanatig kampányolt a baróti lánynak. "Kedves Edina-szurkolók! Megtudtam, hogy a szavazáson sajnos Laci vezet! Kérlek benneteket, hogy segítsetek, hogy ne törjön össze néhány százalék miatt Edina álma. Főleg ne Laci miatt, aki idekint szinte biztosan összetörné a szívét. Segítsetek, kérlek benneteket! Szavazzatok Edinára, mert vesztésre áll" – írta a párbaj előtt a Facebook-oldalára.

Kimaradt?