Kiválasztották Erdély tizenkét legszebb lányát

 A kézdivásárhelyi Szikla Panzióban szeptember 12-én megrendezett Meyer Erdély Arca 2012 elődöntőjén ötven lányból választották ki azt a tizenkettőt, aki a döntőben fog szerepelni.AlKassasAzizaRaida

benedek-ildiko

Boer-Andrea

Elhardt-Nora

Gergely-Jessica

Illyes-Gabriella

Míg a negyedik szakasz továbbjutói közt többségben voltak a marosvásárhelyiek és sepsiszentgyörgyiek, addig az elődöntő kiválasztottjai csak egy-egy lány képviseli a két várost, akárcsak Nagyváradot, Szatmárnémetit, Kolozsvárt és Csíkszeredát. Kézdivásárhelyről, Kovásznáról és Brassóból ketten jutottak tovább. 

Brassó: Szász Júlia-Anna (22), Széplaki Zita (20)
Csíkszereda: Boér Andrea (19)
Kézdivásárhely: Illyés Gabriella (19), Molnár Andrea (16)
Kolozsvár: Al-Kassas Aziza-Raida (19)
Kovászna: Benedek Ildikó (21), Mátyás Lilla-Andrea (18)
Marosvásárhely: Pál Blanka Heléna (18)
Nagyvárad: Gergely Jessica (16)
Sepsiszentgyörgy: Tribel Yvette (19)
Szatmárnémeti: Elhárdt Nóra (21)

Az elődöntő után a 12 kiválasztott lány számára egy tíznapos felkészítő táborozás következik, ahol fotózásokon vesznek részt, mozgás- és beszédtechnikát, színpadi megjelenést tanulnak, emellett kikapcsolódhatnak, szórakozhatnak a lányok.Matyas-Lilla-Andrea

Molnar-Andrea

Pal-Blanka-Helena

Szasz-Julia-Anna

Szeplaki-Zita

Tribel-Yvette

A döntő ugyancsak Kézdivásárhelyen lesz, szeptember 21-én a Vigadó Művelődési Ház nagytermében 20 órakor kezdődik. Jegyek már kaphatók, elővételben 15 lejért, a helyszínen 20 lejért.

A három legszebb lány egy-egy kétszemélyes, egyhetes utazást nyer, a szépségkirálynő Törökországba, a két udvarhölgy pedig Görögországba.

Kimaradt?