Mihalache a Schweighofer-botrányról: manipuláció

Manipulációnak nevezte az államelnöki hivatal körül kirobbant Schweighofer-botrányt Dan Mihalache csütörtökön. A hivatal vezetője a Mediafaxnak úgy nyilatkozott, hogy a hivatal részéről senki nem találkozott az osztrák vállalat képviselőivel, de ha ez így történt volna, nem lett volna "ördögtől való", hiszen a másik érdekeltet is meg kellene hallgatni.

Dan Mihalachét, aki csütörtökön Klaus Johannis államfőt kísérte el Milánóba, az újságírók arról kérdezték, hogyan magyarázza azt a 2008-ban keltezett levelét, amely bizonyítja, mint szociáldemokrata képviselő lobbizott a cégnek a mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszternél.

Az, hogy néhány olyan interpellációról beszélünk, amelyet ezelőtt hét évvel tettem, bizonyítja ennek a témának a manipulatív jellegét - jegyezte meg Dan Mihalache. Az államelnöki hivatal vezetője arra a "hadjáratra" utalt, amelyet Victor Ponta miniszterelnök és a PSD folytat Klaus Johannis államfő ellen.

Mihalache úgy nyilatkozott, hogy nem emlékszik pontosan, mi volt a témája az interpellációjának. Mihalache reakciójáról bővebben itt olvashat.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?