Lapértesülés: pedofíliagyanú miatt zárták ki a tehetségkutató versenyzőjét

Váratlanul kizárták a PRO Tv-n futó A románok tehetségesek című tehetségkutató műsor döntőjéből az egyik versenyzőt. Sajtóértesülések szerint azért, mert pedofília gyanújával indult korábban vizsgálat ellene.

Az ország egyik legnézettebb műsorának nézőit váratlanul érte, amikor a PRO TV bejelentette, hogy Traian Constantint kizárták a döntőből. A zongorista korábban lenyűgözte produkciójával a zsűrit, könnyedén került a fináléba.

Közleményében a csatorna nem részletezte, hogy pontosan miért váltak meg a versenyzőtől. Csupán annyit árultak el, hogy Constantin megszegte a szerződés feltételeit. A román bulvársajtó azonban úgy tudja: a döntés hátterében az áll, hogy korábban a rendőrség pedofília gyanújával vizsgálatot indított a férfi ellen, és a nyomozás még nem zárult le.

A PRO TV vélhetően elejét akarta venni egy újabb hangzatos botránynak. Korábban ugyanis kiderült, hogy a legnépszerűbb hazai televíziós tehetségkutatóban gyilkosok és drogkereskedők is felléptek.

Traian Constantin egyébként maga is a csatorna közleményéből tudta meg, hogy kizárták a műsorból. Azt mondta, hogy sokkolta a PRO Tv  lépése. "Nem volt tisztességes a részükről, hogy nem közölték velem a döntést és nem részletezték az okait" - jelentette ki.

Kapcsolódók

Kimaradt?