A PRO TV nem, de az Elle megválik Mihaela Rădulescutól

Mégsem válik meg "sztárdívájától" a PRO TV - a vezetőség a televízió hivatalos oldalán közölte a hírt, miután a sajtó Marius Tucă televíziós újságíróra hivatkozva azt állította, a PRO TV kirúgta Mihaela Rădulescut egyebek mellett a homofób megnyilvánulásai miatt.

A Românii au talent (A románok tehetségesek) című tehetségkutató verseny zsűritagja néhány nappal ezelőtt homofób bejegyzést tett közzé blogján, amelyet meg is osztott a Facebookon. A bejegyzésben egyebek mellett abnormálisoknak nevezte a melegeket, olyan embereknek, akik jelenlétükkel, kinézetükkel zaklatják a gyermekeket az utcán. Mihaela Rădulescu bejegyzése itt olvasható.

"Mihaela továbbra is a Românii au talent zsűriasztalánál foglal helyet, is ott fog ülni az előszelekciók alatt, akárcsak a show élő közvetítéseikor" - olvasható a televízió közleményében.

Az Elle magazin viszont meg nem erősített információk szerint már nem kíván együttdolgozni Mihaela Rădulescuval. A televíziós személyiség többször is szerepelt az Elle Románia címlapján, legutóbb a magazin januári számában. A Rădulescu a kiadványban rendszeresen közölt véleménycikkeket is, ráadásul az Elle Style Awards gálán háromszor is a házigazda szerepét töltötte be.

Az Elle egyelőre nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt.

FRISSÍTÉS: Az Elle Románia hivatalos közleményben erősítette meg, hogy nem tart igényt Mihaela Rădulescu munkájára, aki tíz éves együttműködési szerződést kötött a magazinnal. "Tiszteljük Mihaela Rădulescu véleménynyilvánítási jogát, de sajnos az utóbbi napokban kommentárjaival az Elle magazin nevét olyan vitába keverte bele, amelyben nem szeretnénk részt venni. Sajnáljuk, hogy meg kellett hoznunk ezt a döntést, köszönjük Mihaelei Rădulescunak azokat az éveket, amelyek alatt együtt dolgozhattunk vele" - olvasható a közleményben.

Kapcsolódók

Kimaradt?