Sokan szolidarizáltak a börtönre ítélt Nagy Zsolttal

Megmozdult az internet kedden Nagy Zsolt letöltendő börtönbüntetésének hírére. Sokan szolidarizáltak a volt miniszterrel.

A 2013-ban létrehozott, több mint hétezer tagot számláló „Veled vagyunk, Zsolt” nevű Facebook-csoport falára az ítélet kihirdetése után azt írták: a végsőkig hisznek a volt miniszter ártatlanságában.

„Értetlenül és fájdalommal vesszük tudomásul a bíróság döntését. Kilenc év rémálom után egy igazságtalan döntés született: koholt vádak alapján, bizonyítékok hiányában ma ártatlanul elítéltek egy embert – Nagy Zsolt a romániai politikai és igazságügyi rendszer áldozata lett. Mi továbbra is, a végsőkig hiszünk Zsolt ártatlanságában. Bízunk abban, hogy az igazság ki fog derülni. A küzdelmet nem adjuk fel” – olvasható a közösségi oldalon.

A Mikó-perben három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Markó Attila képviselő az ítélethirdetés után a Facebook-ra azt írta: „Ha van "Je suis Charlie", akkor lennie kell "Én vagyok Nagy Zsolt"-nak is. Mert úgy érzem, lassan senki nem lesz már...”

Cikkünk frissül

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?