Az X-Faktor erdélyi énekesnőjének nagyon fontos a hit

A Brassó megye Négyfaluból érkezett Budapestre Jakab-Péter Izabella. Huszonegy évesen kíváncsi volt arra, hogyan boldogul egyedül, a családja és a barátai nélkül. Bár számára az X-Faktor véget ért, nem szomorkodik, hiszen korábban csak álmodni mert arról, hogy ilyesmi megtörténhet vele – írja a stop.hu.

"Míg sokan úgy indultak neki ennek a versenynek, hogy meg akarják nyerni, nekem effajta célom nem volt. A tehetségkutató nélkül biztosan nem tartanék ott, ahol most. Az énekórákon sokféle technikát, hangképzést sajátítottam el. Nem gondoltam, hogy ennyiféle létezik! Emellett egyre jobban megnyíltam! Alacsony elvárásokkal indultam, és sokat kaptam!" - hangsúlyozta Jakab-Péter Izabella, akinek fontos a vallás, a hit.

"Engem így neveltek fel. Ha asztalhoz ülünk, amikor felállunk onnan, ha este van, ha eszünk, mi imádkozunk. Jó az az érzés, hogy szükség esetén, vagy ha valami jó történik az emberrel, ott van Isten, akihez bármikor fordulhat. Számomra óriási támasz, hogy elmondhatok neki mindent, és segít nekem. Lehet, hogy ez valakinek furcsa, de számomra ez természetes, nem is tudom hit nélkül elképzelni az életemet!” - mondta Bella, aki nagyon örült annak, hogy Szikora Róbert lett a mentora.

"Annyira kedvesnek találtam őt! Úgy megszerettük egymást! Robi külön programokat is szervezett nekünk, voltunk például templomban, jégkorongmeccsen, vacsorázni. És rengeteget segített nekem. Jött, adott egy kis tippet és már feldobta a dalt. Látszik, mennyire profi" - áradozott mentoráról Jakab-Péter Izabella.   

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?