X-Faktor: maszk nélküli kép került elő a Tha Shudras frontemberéről

Eddig sikerült titokban tartania kilétét az X-Faktor maszkos együttesének, de a frontemberről, Trap kapitányról most már lehullott a lepel.

Idén van egy különös együttes a magyarországi X-Faktorban, akik eddig nem mutatták meg valódi arcukat. Most azonban Molnár Tiborról, azaz a zöld arcú Trap kapitányról az is kiderült, majdnem egész bandáját lecserélte mielőtt jelentkezett a tehetségkutatóba – írja a Bors. A lap maszk nélkül is megmutatta az énekest.

A hivatalos okmányokban Trap Kapitány, Molnár Tiborként szerepel, kommunikációs, kép- és kiadványszerkesztői végzettséggel. Tibin kívül azonban még öt tehetség arca ismeretlen a nyilvánosság számára.

„Természetesen mindig más van a maszkok mögött, hiszen minden adásban új arcunkat szeretnénk megmutatni. De csak a létezésünket változtatjuk adásról adásra, a személyiségünket nem. Tulajdonképpen nem is öten vagyunk, hanem hatan. A hatodik tag is mindig ott van a színpadon, csak sosem veszik észre" – mosolygott sejtelmesen a zöld maszkos énekes.

Kapcsolódók

Kimaradt?