Semjén Zsolt is részt vett a 4. Székelyföldi Vadásztalálkozón (GALÉRIA)

Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettes szombaton részt vett a háromszéki Árkoson megtartott negyedik Székelyföldi VadásztalálkozónA politikus a magyar Vadászati Védegylet elnökeként a rendezvény fővédnöke volt.

A vadásztalálkozókat hagyományosan ősszel, a vadászati idény elején szervezik. A rendezvény régi szokás szerint a Hubertus misével kezdődött, ahová a vadásztársaságok tagjai saját zászlajuk alatt vonulnak be.

<span style=Szent Hubertus tiszteletére tartott szentmise nyitotta meg a találkozót" src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery1043/semjen0.jpg"> <span style=Semjén Zsolt, Magyarország miniszternökhelyettese Tamás Sándor Kovászna megyei tanácselnök kiséretében vett részt a szentmisén. Verestóy Attila szenátor és Kelemen " src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery1043/semjen1.jpg"> <span style=Semjén Zsoltot a magyar és székelyföldi vadászat terén szerzett elévülhetetlen érdemeiért gyémánt diplomával tüntették ki és vadásznaplót is kapott, hogy örökítse m" src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery1043/semjen2.jpg"> <span style=Az újságírók - köztük a bukaresti média képviselői - itt is körülvették Semjén Zsoltot és nem vadászati, hanem politikai kérdésekről faggatták." src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery1043/semjen3.jpg"> <span style=Munkatársunk lencsevégre kapta a véleménye szerint legelegánsabb vadászhölgyet is." src="https://maszol.ro/uploads/foto/gallery1043/semjen4.jpg">

Kapcsolódók

Kimaradt?