Brad Pittről és Liptai Claudiáról fantáziál a magyar

A magyar nők Brad Pittről, a férfiak Liptai Claudiáról fantáziálnak egy friss felmérés szerint, amelyben azt kérdezték, melyik hírességet vinnék magukkal egy romantikus hétvégére.

A magyarok titkos vágyálmainkban többnyire külföldi sztárok szerepelnek, igaz, magyar celeb is bekerült a TOP3-ba mindkét nem listáján. A hölgyek számára Brad Pitt az abszolút favorit, Vastag Csaba a második helyen áll a hétvégén házasodott George Clooney előtt. Az urak viszont a magyar nőket kedvelik leginkább: Liptai Claudia lett a toplistájukon az első, Angelina Jolie és Shakira csak a dobogó második és harmadik fokáig jutott.

 „Több mint 11 ezer válasz alapján azt látjuk, hogy vannak olyan celebek, akik egy-egy korcsoportban kiugróan magas népszerűségnek örvendenek, de más korosztályok számára kevésbé vonzóak” – magyarázta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője. A hölgyek közül például Ian Somerhalderről a vámpírkorszakból még ki sem nőtt fiatal lányok fantáziálnak, míg Richard Gere a 40 év felettieknél kezd népszerű lenni, és az ötvennél idősebb hölgyeknél már vezeti a toplistát. A férfiaknál hasonló a helyzet: a 25 év alattiak Emma Watsonért rajonganak inkább, míg Ördög Nórával inkább az 50 év felettiek szeretnének kettesben maradni.

 „Vannak azonban olyan hírességek is, akikkel minden korosztály szívesen eltöltene néhány bensőséges percet. Ilyen szempontból Angelina Jolie és Brad Pitt tökéletes álompárt alkot: a duó valamelyik tagja minden korosztály népszerűségi listáján negyedik vagy jobb helyezést kapott” – mondta Szigetvári József.

A magyar hírességek közül ezt a teljesítményt senkinek sem sikerült elérnie. Dukai Regina ugyan a fiatal férfiaknál még népszerű, de a 30-as, 40-es éveik után az urak inkább Liptai Claudiához pártolnak át. A hölgyek körében pedig Vastag Csaba csak a 35 év alattiaknál abszolút első, a 40-50 év közöttieknél már csak a 6. helyen áll, az 50 év felettieknél pedig a 10-es toplistából is kiszorult.

Kapcsolódók

Kimaradt?