Összeházasodott George Clooney és Amal Alamuddin

Elkelt a világ egyik leghíresebb agglegénye: hivatalosan is megerősítették, hogy szombaton, szűk körben feleségül vette 36 éves jogász menyasszonyát George Clooney Velencében. A színész szóvivője szerint Clooney-t és menyasszonyát közeli barátjuk, Walter Veltroni, Róma korábbi polgármestere adta össze.

Az amerikai lapok szerint az esküvőn ott volt Bill Murray, Matt Damon, Anna Wintour tervező és Bono is. Az esküvő biztonságára annyira ügyeltek, hogy a paparazzók nem is tudták megközelíteni a helyszínt. Sőt, a vendégsereget, de még a közeli családtagokat is megkérték, hagyják otthon a telefonjaikat, helyette ideiglenesen kaptak egy újat.

A pár pénteken érkezett Velencébe, ahol először elvitte menyasszonyát csónakázni, aztán kezdődhetett a legénybúcsú. George Clooney legjobb barátaival a Da Ivo éttermben ünnepelt, amit a Cipriani luxushotelben folytattak sok tequilával és szivarral. A libanoni származású Amal Alamuddin leánybúcsúját már hetekkel ezelőtt megtartották, de őt is látták az este folyamán a hétcsillagos Aman hotelben, egy hosszú vörös estélyiben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?