Nyílnak a pénztárcák a Szentgyörgy Napokon (GALÉRIA)

Megnyílt a Szent György Napok vására, mától kínai bóvlit és kézműves termékeket egyaránt lehet vásárolni, a múzeum mögötti Kultúrkert és Borudvar is látogatható.

A park előtt húzódó vásár a megszokott kínálattal él idén is, tavalyról megmaradt tányérok és színes plüssök, olcsó műanyag játékok, kabátok, zoknik várják a nagyérdeműt a sörsátrak szomszédságában.

Nem sokkal arrébb található a kézműves vásár, ahová Erdély-szerte érkeztek elsősorban olyanok, akik saját kézzel és szerszámokkal dolgoznak, és kiforrott ízléssel rendelkeznek. Találni itt fülbevalókat, nyakékeket, faragott holmit, szőtteseket, egyedi tervezésű ruhákat, szappanokat, könyveket, fonott kosarakat, játékokat stb.

A kulturális rendezvények központját jelentő kertben, amely a Székely Nemzeti Múzeum mögött lelhető fel, már csütörtökön gazdag lajstromát találni a produkcióknak, gyerekek, felnőttek lépnek fel, este zenekarok szórakoztatják a közönséget. A Borudvar közvetlenül a múzeum mellett húzódik meg, itt a legkülönfélébb nedűket lehet kóstolgatni, vagy mérték nélkül fogyasztani.

Kapcsolódók

Kimaradt?