H. C.-nek hívják és 46 éves Ráduly Róbert titokzatos „szekusa”

H. C.-nek hívják és 46 éves az a „szekus”, aki ellen Ráduly Róbert polgármester szombaton bűnvádi feljelentést tett – derül ki a csíkszeredai rendőrség hétfői közleményéből, amely azonban még csak utalást sem tesz az elöljáró bűnvádi panaszára.

A tájékoztatás szerint a városi rendőrséget péntek este 22:40-kor értesítették telefonon arról, hogy a Mihai Eminescu utca környékén „dulakodásra került sor” két személy között. A helyszínen készült jegyzőkönyv szerint R. R. 45 éves csíkszeredai lakos (Ráduly Róbert – szerk. megj.) és a szintén csíkszeredai, 46 éves H. C. dulakodtak a piac közelében, utóbbinak – panasza szerint – az összetűzés során eltűnt az övtáskája.

Az incidens után H. C.-t a megyei kórháza szállították, ahol egészségügyi ellátásban részesült – olvasható a rendőrségi közleményben.  

A tájékoztatás szerint „ügyészi felügyelettel folyamatban van annak vizsgálata”, történt-e bűncselekmény – pl. ütlegelés – a dulakodás során, és vizsgálják azt is, miként tűnt el a panaszos övtáskája. A nyomozás eredményeinek függvényében dönt az ügyészség a további eljárásról – zárul a közlemény.

Korábban a megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip a maszol.ro-nak azt mondta: az ügyészség Ráduly Róbert panaszának ügyében is vizsgálódik.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?