Közeleg a momentum: Katalin és Vilmos úton lehet a kórházba

Megerősítették a rendőri jelenlétet azon londoni kórháznál, ahol nagy valószínűség szerint megszüli első gyermekét Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő – idézte szombaton a Breaking News Twitter-oldal hírét a hvg.hu. A rendőrség megerősítése azt jelentheti, hogy Vilmos herceg és felesége úton van a kórházba.

A hercegi házaspár gyermekének - Nagy-Britannia majdani uralkodójának - világra jöttét már múlt szombatra, majd e hét elejére is jósolták bennfentesek, ám egyelőre semmi hír az utód érkezéséről.

Kate Middleton elvileg az észak-londoni Paddington kerület St. Mary's Hospital nevű kórházának szülészeti magánklinikáján hozza világra elsőszülöttjét. Ugyanitt született 31 évvel ezelőtt Vilmos herceg, majd két évre rá öccse, Harry is. Csütörtökön azonban felröppent az a lehetőség is, hogy a St. Mary's magánklinikájával szembeni járdán táborozó több száz fotós és újságíró esetleg hiába várakozik, mert Katalin talán nem is ott hozza világra gyermekét.

A The Daily Telegraph című tekintélyes konzervatív brit napilap bennfentes forrásai szerint Katalin nincs is Londonban, hanem férjével együtt szülei vidéki otthonában tartózkodik, csaknem 90 kilométerre a fővárostól.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?