Erre figyeljenek a marosvásárhelyi szavazók – figyelmeztet Soós Zoltán kampánystábja

Több szavazókörzetből jelezték, hogy már a délelőtti órákban sorok alakultak ki. Marosvásárhelyen. A szavazókat csak korlátozott létszámban engedik be, a szavazóhelység nagyságától függően. Minden óvintézkedést szigorúan betartanak, odafigyelnek a szavazópolgárok egészségére –  közölte Soós Zoltán polgármestejelölt kampánystábja.

"A sorban állas talán egy kis szerencsével elkerülhető, de kérjük ne sajnáljunk fél órát a szavazásra szánni, hiszen ez a fél óra a következő 4 évünket biztos meghatározza. Itt az idő, hogy 20 év várakozás után elinduljunk végre" – olvasható a közleményben.

A választók a www.sooszoltan.ro weboldalon ellenőrizhetik, hogy melyik szavazókörzetben kell voksolniuk. Marosvásárhelyen összesen 85 szavazókörzet van, mindenki a lakcíme alapján szavazhat. Minimális változtatások vannak a beosztással a legutóbbi választás óta, ezért javasolják, hogy látogassanak el a www.sooszoltan.ro weboldalra.

Itt a „Körzetkereső” menüpont alatt lakcímük alapján ellenőrizhetik, hogy melyik körzetben tudnak szavazni.  A járványhelyzet miatt fontos, hogy legyen mindenkinél maszk és ne feledjék otthon a személyigazolványukat/buletinjüket, hiszen kizárólag ennek birtokában tudnak voksolni.

A helyhatósági választásokról szóló hírfolyamunkat itt olvashatja.

Kapcsolódók

Kimaradt?