Segesváron Buzogány Erzsébet az RMDSZ polgármesterjelöltje – négy tanácsosi helyre is pályáznak

A segesvári magyar közösség számára fontos projektek és fejlesztések akkor tudnak megvalósulni, ha a vasárnapi választáson sikerül egy erős magyar képviseletet bejuttatni a helyi tanácsba.

Az RMDSZ nem kötött semmilyen helyi politikai megállapodást más pártokkal, a Szövetség Segesváron saját jelöltjét, Buzogány Erzsébetet támogatja polgármesternek.  Az RMDSZ-nek az elmúlt négy évben három tanácsosa volt, de ahhoz, hogy a Szövetség megőrizze a három tanácsosi helyet, vagy akár négy tanácsost is bejuttasson az önkormányzati testületbe, arra van szükség, hogy a segesváriak menjenek el szavazni a hétvégén – hangsúlyozta Péter Ferenc, az RMDSZ Maros megyei elnöke Segesváron.

„A segesvári magyarság szavazatán múlik, hogy hány tanácsos képviselheti a mi ügyünket a segesvári önkormányzatban, és hogy lehet-e a városnak magyar polgármestere Buzogány Erzsébet személyében. Az RMDSZ polgármesterjelöltje felkészült és tapasztalt, úgy a vezetés, mint a közigazgatás terén. Ismeri a város ügyeit és a helyi közösség problémáit, hiszen négy évig városi tanácsosként tevékenykedett. Buzogány Erzsébetnek van elképzelése arról, hogy hogyan lehetne Segesvárt fellendíteni a következő években, ezért arra kérem Önöket, hogy támogassák szavazatukkal” – fogalmazott a Maros megyei RMDSZ tanácselnökjelöltje.

A szövetség Maros megyei vezetője kiemelte, a vasárnapi választáson minden egyes szavazat sorsdöntő.

„Olyan választási rendszerünk van, amely lehetővé teszi, hogy egy polgármester egyetlen szavazat különbséggel megnyerje a választást. Éppen ezért minden egyes polgármesterre, megyei tanácselnökre, vagy tanácsosi listára leadott szavazat eldöntheti, hogy ki vezeti majd a településeinket a következő négy évben.  Szeptember 27-én egy fejlettebb Segesvárért és egy tovább fejlődő Maros megyéért kell szavaznunk. Arra kérek minden segesvári lakost, menjenek el, és támogassák az RMDSZ jelöltjeit mind a városi, mind a megyei listákon!” – zárt az elöljáró.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?