Gyakornoki programot hirdet Sepsiszentgyörgy önkormányzata

Egyetemisták számára hirdet gyakornoki programot Sepsiszentgyörgy önkormányzata, amelyre főként azon diákok jelentkezését várják, akik nemcsak gyakorlati tapasztalatot szereznének, hanem szívesen segítenék a polgármesteri hivatal munkáját.

Elsősorban azon egyetemistáknak szól a felhívás, akik a következő tanév során online oktatásban részesülnek, így a városban maradnak.

„Azok, akik nálunk szeretnének gyakornokok lenni, küldeniük kell egy szándéknyilatkozatot és a tanulmányaiktól függően lesz majd lehetőségük részt venni a polgármesteri hivatal tevékenységében, a különböző projektek előkészítésében és lebonyolításában. A program nemcsak a diákoknak kínál remek lehetőséget az elméleti tudás mellé gyakorlati tapasztalatot is szerezni, hanem nekünk is, hiszen fiatalokat vonhatunk be az önkormányzati munkába” – mondta Antal Árpád András polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Amennyiben az érdeklődő egyetemista tanulmányai kapcsolódnak a polgármesteri hivatal tevékenységéhez, és kíváncsi, mi és hogyan zajlik az intézményi munka során, gyakorlati tapasztalatot is szerezne, akkor szándéknyilatkozatot kell írnia, amelyben a tanulmányait és az érdeklődési körét is megjelöli, mindezt pedig elküldi az info@sepsi.ro e-mail címre.

Kapcsolódók

Kimaradt?