Két óriáskivetítőn nézhető a Román Kupa döntője Sepsiszentgyörgyön

Történelmi összecsapásra készül a Sepsi OSK első osztályú futballcsapata, amely szerdán este a Román Kupa döntőjében lép pályára Ploiești-en a FCSB ellen. A sepsiszentgyörgyi szurkolók a jelenleg érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt nem kísérhetik el csapatukat erre a fontos mérkőzésre, ezért Sepsiszentgyörgy önkormányzata, közösen a Kónya Ádám Művelődési házzal és a Sepsi OSK-val két óriáskivetítőn élőben közvetíti a finálét az érdeklődők számára a Városi Stadionban.

Az intézkedések értelmében, a vetítésen korlátozott számú néző vehet részt: a létesítménybe legtöbb 500 személy léphet majd be. A résztvevőknek a mérkőzés teljes ideje alatt védőmaszkot kell viselniük. Az ülőhelyeket a hatóságok által javasolt fizikai távolság betartásával kell majd elfoglalni, továbbá a belépéskor minden személy testhőmérsékletét megmérik. Azok, akiknek a testhőmérséklete meghaladja a 37,3 Celsius-fokot, nem vehetnek részt az eseményen. 

A belépőjegy ára szimbolikus: 1 lejbe kerül, s a vásárlók tombolahúzáson is részt vesznek, amelynek nyereménye egy focilabda és egy személyre szabott Sepsi OSK-zászló. A mérkőzés szerdán 20 órakor kezdődik – a magyarországi M4 Sport is közvetíti –, a szentgyörgyi stadionba 19 órától lehet belépni.

Az 500 darab jegy kedd reggeltől megvásárolható a Sepsiszentgyörgy főterén található Városi Jegyirodában, illetve online a www.biletmaster.ro felületen. Egy személy maximum négy jegyet vehet. 

(Nyitókép forrása: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?