Tăriceanu: az Orban-kormány feláldozza a vendéglátóipart

Călin Popescu Tăriceanu, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) elnöke szerint Ludovic Orban kormányfő „megveti” a vendéglátóipart, és több tízezer munkahelyet áldoz fel.

Tăriceanu a Facebookon fejtette ki kedden, hogy a vendéglők július elsejére remélt megnyitásának elhalasztásával az Orban-kormány feláldozza a vendéglátóipart és annak több tízezer munkahelyét. Az ALDE elnöke szerint a vendéglátósok saját zsebükből fizették mostanáig alkalmazottaikat, annak reményében, hogy július elsején ismét beindul az ágazat, most azonban több tízezren munka nélkül fognak maradni.

Azon véleményének is hangot adott, hogy a nyilvántartott koronavírusos esetek a tesztelések számának függvényében nőnek. „Tudja valaki, hogyan és hol tesztelnek, és hogy adják ki az eredményeket? Mindannyian tudunk olyan halálesetekről, amelyeket 2-3 hetes késéssel jelentettek. Valószínűleg így van a tesztelésekkel is, a hókuszpókusz elve alapján varázsolják elő a cilinderből a teszteredményeket” – olvasható a pártelnök bejegyzésében.

Orban disprețuiește industria ospitalității și îi batjocorește pe reprezentanții ei cu orice ocazie! Guvernul Orban a...

Közzétette: Calin Popescu Tariceanu – 2020. június 29., hétfő

 

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?