Újranyílik a sepsiszentgyörgyi kórház járóbeteg rendelője

Jövő héttől lehet időpontot kérni a június 2-tól újranyíló sepsiszentgyörgyi járóbeteg rendelőbe, tájékoztatott András Nagy Róbert, a sepsiszentgyörgyi kórház igazgatója.

Tájékoztatott: a járóbeteg rendelőben jövő hónap elejétől újranyitják az onkológia, hematológia, reumatológia, kardiológia, belgyógyászat, gyermekgyógyászat, gasztroenterológia, endokrinológia, diabetológia, nőgyógyászat, urológia, nefrológia, gyermek- és felnőtt pszichiátria, gyermek- és felnőtt neurológia osztályokat, illetve újra elvégzik a laboratóriumi és a képalkotó vizsgálatokat is. A sebészet és ortopédia osztályok továbbra is zárva maradnak. 

Az újra megnyiló szakrendelőkbe május 25-től, hétfőtől lehet online időpontot kérni a kórház honlapján a www.spitfog.ro oldalon. Azok, akik nem tudják kezelni az internetes foglalási rendszert, kérjék a háziorvos segítségét, tanácsolják.

András Nagy Róbert arra kéri a járóbeteg rendelőbe érkezőket, tartsák be a foglalási időpontokat, ne érkezzenek korábban, hogy elkerüljék a torlódást. A belépéskor megmérik a hőmérsékletüket és ha a beteg lázas, nem engedik be, ez esetben a sürgősségi osztályra vagy a háziorvosához jelentkezhet.

Az igazgató szerint június végén szeretnék újraindítani a kórházi osztályokat is, ehhez viszont az intézmény udvarán kialakítanak egy moduláris sürgősséget és egy konténerbe berendezett szűrőrészleget is. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?