Legyen hagyomány az adomány – elindult az élelmiszergyűjtés

Idén is megszervezi Legyen hagyomány az adomány! című jótékonysági akcióját a Máltai Szeretetszolgálat, amellyel tavaly négy tonna, azaz több mint 230 doboz tartós élelmiszert gyűjtöttek össze rászoruló családoknak. A gyűjtés elindult, a szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei december 14. és 20. között a Petry üzletekben várják az adományokat.

A Máltai Szeretetszolgálat a Petry üzletlánccal, a Maszol hírportállal, az Erdély TV-vel és az Erdély FM-mel együttműködve három megyében (Maros, Hargita és Kolozs) szervezi meg jótékonysági akcióját, melynek célja, hogy a rászoruló és mélyszegénységben élő embereknek, családoknak, valamint a Romániai Máltai Szeretetszolgálat bentlakásos, időseket és felnőtt mozgássérülteket gondozó intézmények lakóinak is kerüljön meleg étel az asztalára.

A Legyen hagyomány az adomány! jótékonysági akció keretében tartósélelmiszert gyűjtenek december 14. és 20. között a Petry üzletlánc boltjaiban. Az élelmiszercsomagba kerülhet liszt, cukor, olaj, konzervek, száraztészta vagy bármilyen más tartós élelmiszer. A gyűjtőpontok listáját itt találja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?