Kiesett az X-Faktorból, de a tehetségkutatóban párjára talált a csíkszeredai lány

Kiesett ugyan szombat este az X-Faktorból Marschal Edina, de a csíkszeredai lány azzal vigasztalhatja magát, hogy párkapcsolata van kialakulóban a tehetségkutató egyik versenyzőjével – írja a magyarországi bulvársajtó.

Mint ismert, Marschal Edina a mentorok által összeállított lánycsapat, a Take 3 tagja volt. A csapat bejutott az X-Faktor első élő show-jába, a legjobb tizenkettő közé, de a szombat esti, második fordulóban már kiestek. Az eredményhirdetés után a csíkszeredai lányt a színpadon a tehetségkutató egy másik versenyzője, Gödöllei Emánuel (színpadi nevén Manuel) vigasztalta.

A Blikk szerint mind a két énekes szingliként érkezett a versenybe, és hamar felfigyeltek egymásra. Miután pedig a versenyzők beköltöztek a közös otthonukba, már egyértelmű volt, hogy egymásba szerettek. ​„Nagyon hamar szimpatikusak voltak egymásnak. Sok időt töltöttek együtt. Volt, hogy közösen készültek az aktuális produkciójukra is. Egyáltalán nem csináltak titkot abból, hogy egy pár lennének, boldogan vállalták, látszott rajtuk, hogy boldogok” - mesélte egy bennfentes a Blikknek.

Az egyetlen, amit sajnálnak, hogy mostantól kevesebb időt tudnak együtt tölteni, hiszen a lánynak ki kell költöznie a versenyzőknek biztosított lakásból. Edina hétfőn bent járt társaival a Blikk szerkesztőségében, ahol rákérdeztek a kapcsolatára Manuellel, de nem kívánt nyilatkozni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?