banner_LYJAJgUi_banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_whe5WvtP_banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Véget ért az X-Faktor a székelyföldi zenekar számára

Nem lesz ott a magyarországi tehetségkutató élő show-jában a borszéki Kalandor zenekar – derült ki a műsor vasárnap esti adásából.

A székelyföldi együttes egészen a mentor házig szépen menetelt, ám mentoruk, Puskás Peti nem válogatta be őket a legjobbak közé, akiket magával visz a szombat este kezdődő élő show-ba. 

Ismét saját dalt vitt a mentorok elé a Kalandor, azonban a zsűri hiányérzettel maradt, úgy érezték, hogy nem mutattak újat. Dallos Bogitól és ByeAlextől az is elhangzott, hogy "nyálas" volt a produkció. 

A kiesés után a borszéki zenészek úgy értékeltek, hogy nagy lépés volt számukra, hogy szélesebb közönség előtt megmutathatták magukat, Facebook-oldalukra azt írták, elérték azt, amire számítottak. „Nagyon sok emberhez eljutottak a dalaink és sokaknak mi voltunk a kedvenc zenekara, meg hát nagyon sok pozitív üzeneteket kaptunk. Ez egy hatalmas előrelépés volt a zenekarunknak és mi nem állunk meg, folytatjuk utunkat teljes gőzerővel” – írták rajongóiknak. 

 

Puskás Peti a táborként emlegetett fordulóban összeverbuválódott Take3 csapattal, a Cool-lal és – mentortársai döntése értelmében – a Speranta zenekarral folytatja a versenyt. 

banner_5wMnizP8_webbanner_300x250.gif
banner_LsIDgb8C_webbanner_970x250.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?